Aktuális
Veled együtt vagyunk rendben

Veled együtt vagyunk rendben

Kik a szerzetesek? Hogy élnek? Mivel foglakoznak? Van-e hobbijuk? Gyere el és kérdezd meg te magad!

Szerzetesek Tere 2015. szeptember 18- 19-én Budapesten a Március 15. téren és környékén.

Budapest egyik legszebb tere és környéke két napra „nyitott kolostorrá” változik, alkalmat kínálva a személyes találkozásra. Koncertek, beszélgetések, családi és ifjúsági programok várnak ebben a két napban. Erre a rendkívüli és emlékezetes alkalomra nagy szeretettel vár a mintegy 100 hazai szerzetesrend. Ismerkedj meg velük!

 

Részletes program: www.szerzetesektere.hu

További információ: https://www.facebook.com/rendbenvagyunk

 

 
„RENDBEN VAGYOK.”

Kik a szerzetesek? Barátok. Nővérek. Testvérek, társak. Köztünk élnek, de sokszor mégis „láthatatlanok”, bár közel 1600-an vannak Magyarországon. Szerepük a 21.század társadalmában épp oly fontos, mint akár több száz évvel ezelőtt. Az ő életüket, szerteágazó tevékenységüket, emberközeliségüket bemutatandóan indította útjára a „RENDBEN VAGYOK” címet viselő integrált kampányt a Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája.

Bővebben...
 
Szerzetesek, szerzetesrendek

Kaszap Viktória CJ nővér és a Congregatio Jesu (Angolkisasszonyok) szerztesrendje

Megjelent: Regina Krónika, 2015. május 3.

Bővebben...
 
Adó 1% felajánlása

 

Kedves Támogatónk!

Idén se feledje adója 1%-át Congregatio Jesu fenntartásában lévő intézmények alapítványa részére felajánlani. A következő oldalon találja a rendelkező nyomtatványt.

Bővebben...
 
Ward Mária Díj 2015

 

A Congregatio Jesu szerzetesrend tartományi vezetése a Ward Mária Díjat ebben a tanévben a Budapesti Ward Mária Általános Iskola és Gimnázium magyar tanárának és humán munkaközösség vezetőjének, Giczinger László tanár úrnak ítélte oda.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL