Aktuális
Ha az ünnep elérkezik életedbe

 

Tolnay Klári Terem; Ward Mária Iskola, Congregatio Jesu, CJ

 

A TOLNAY KLÁRI TEREM (1056 Budapest, Irányi utca 3.) megnyitásának egy éves évfordulóját 2015. szeptember 27. és október 1. között ingyenes kulturális programokkal ünnepelte. A Belvárosi Művészeti Napok részeként is szereplő színes eseménysorozatra nemcsak Budapestről, hanem vidékről is ellátogatott a művészetkedvelő közönség.

Bővebben...
 
Szabadon, őszintén, igazságban – Mary Ward és társai

Szabadon, őszintén, igazságban Mary WardSzabadon, őszintén, igazságban címmel kisregény jelent meg alapítónőnk Mary Ward életéről.

A mű szerzője fiatal németországi rendtársunk Birgit Stollhoff CJ nővér. Kifejezési stílusa nagyszerűen áthidalja a távolságot az elmúlt századok és a mi korunk között, és Mary Ward karizmájának mélyebb megismerésére ösztönöz. A fordítás Somfai Boglárka, egykori rendtársunk remekműve, aki személyesen is találkozott Birgit nővérrel és az utolsó simításokat a München-nymphenburgi rendházunkban végezte. A gazdag illusztráció Lisa Elias munkája.

A könyv a KORDA Kiadó gondozásában jelent meg, szeptembertől megvásárolható iskoláinkban, a keresztény könyvesboltokban és kiadó honlapján.

Bővebben...
 
Vendégek Rómából

CJ HungaryNyár végén több mint egy hétig tartományunk vendége volt Prisca Vadakepoondikulam CJ nővér és Cecilia Jaeyoung Yeom CJ nővér Rómából.

Bővebben...
 
Új évfolyammal és új szakokkal indul a tanév budapesti iskolánkban

 

Ward Mária, Congregatio Jesu, CJ

 

Idén új feladatokkal és megváltozott, „Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakközépiskola” névvel kezdődik a tanév budapesti iskolánkban.

Bővebben...
 
Veni Sancte az Egri Ward Mária Iskolában

Egri Ward Mária Iskola

Egri iskolánk tanévnyitó Veni Sancte szentmiséjét augusztus 31-én délután tartottuk a Bazilikában.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL