Aktuális
"Igaz Lélek" rajz- és fotópályázat

Ward Mária „Igaz Lélek” látomásának 400 éves jubileumi ünnepségsorozatának keretében iskoláink diákjai számára rajz- és fotópályázatot hirdetettünk. A rajzpályázat témája az idei tanév jelmondata volt: „Igyekezet és készség minden jóra”, fotópályázaté pedig Ward Mária lelki tapasztalata a szabadságról.

Bővebben...
 
Ward Mária Díj 2016 Budapest

Benyovszkyne Baumann Emese

 

A Congregatio Jesu szerzetesrend tartományi vezetése a pesti iskola vezetésének javaslatára a Ward Mária Díjat ebben a tanévben a Budapestii Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, és Zeneművészeti Szakközépiskola testnevelő tanárának, Benyovszkyné Baumann Emesének ítélte oda.

 

Bővebben...
 
Ward Mária Díj 2016 Eger

Kelemenné Szabó Brigitta, Knáb Judit

 

A Congregatio Jesu szerzetesrend tartományi vezetése az egri iskola vezetésének javaslatára a Ward Mária Díjat ebben a tanévben az Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola gazdasági vezetőjének, Kelemenné Szabó Brigittának ítélte oda.

Bővebben...
 
Dobovai beszámoló

Az Egri Karitász szervezésében november végén hatan utaztunk ki Dobovába a horvát-szlovén határon lévő menekülttáborba négy napra. Itt a magyarországi Caritas Hungarica-Katolikus Karitász, 2015.10.24-11.30 között működtetett egészségügyi bázist.

Bővebben...
 
Imádság Ward Mária boldoggá avatásáért

Ward Mária

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL