Aktuális
Római találkozások

Róma; Congregatio Jesu; Ward Mária; megszentelt élet

 

Több ezer megszentelt életű férfi és nő gyűlt össze Rómában, hogy megünnepeljék a megszentelt élet évének lezárását és az irgalmasság szentévét. A Congregatio Jesu magyarországi tartományából Nobilis Anna CJ és a Papp Éva Bernadett CJ nővérek vettek részt a találkozón, akik a Generalátus vendégei voltak.

Bővebben...
 
Felavattuk Ward Mária szobrát

 

Ward Mária

 

Hosszú alkotó munka eredményeképp január 29.-én szobrot avattunk a budapesti iskolánkban Ward Mária tiszteletére. Az ünnepségen Knáb Judit tartományfőnöknő mondott beszédet. A szobrot Marton Zsolt, a Központi Szeminárium rektora áldotta meg.

 

 

 

Bővebben...
 
"Igaz Lélek" rajz- és fotópályázat

Ward Mária „Igaz Lélek” látomásának 400 éves jubileumi ünnepségsorozatának keretében iskoláink diákjai számára rajz- és fotópályázatot hirdetettünk. A rajzpályázat témája az idei tanév jelmondata volt: „Igyekezet és készség minden jóra”, fotópályázaté pedig Ward Mária lelki tapasztalata a szabadságról.

Bővebben...
 
Ward Mária Díj 2016 Budapest

Benyovszkyne Baumann Emese

 

A Congregatio Jesu szerzetesrend tartományi vezetése a pesti iskola vezetésének javaslatára a Ward Mária Díjat ebben a tanévben a Budapestii Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, és Zeneművészeti Szakközépiskola testnevelő tanárának, Benyovszkyné Baumann Emesének ítélte oda.

 

Bővebben...
 
Ward Mária Díj 2016 Eger

Kelemenné Szabó Brigitta, Knáb Judit

 

A Congregatio Jesu szerzetesrend tartományi vezetése az egri iskola vezetésének javaslatára a Ward Mária Díjat ebben a tanévben az Egri Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola gazdasági vezetőjének, Kelemenné Szabó Brigittának ítélte oda.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL